Zoeken
2 Max Air Heren Mainframe Nike Schoenen Essential 1 Gaf Wolf Grey Blackblack 0 Ultra Dark
Air Max Premium Trainers Nike Sneakers Over Details Denim Schoenen Afro Punkpak 90 E1Bq8pwtx
Zorg en ondersteuning

In uw woonomgeving kunt u te maken krijgen met overlast. Geluidsoverlast bijvoorbeeld, of zwerfvuil en hondenpoep. Ervaart u zulke overlast? Ga dan eerst het gesprek aan met de buurtbewoners die het veroorzaken. Komt u er samen niet uit, dan kunt u hulp inroepen. Bijvoorbeeld van een bemiddelaar of de wijkagent.

Problemen oplossen

U kunt eerst proberen om met de veroorzaker te praten. Doe dat het liefst op een rustig moment en ook op een rustige manier. Luister naar het verhaal van de ander en probeer begrip te tonen. Samen kunt u dan zoeken naar een oplossing waar u beiden achter staat.

Burenruzie oplossen

Max Schoenen Gaf Mainframe Essential Nike 1 Air 0 Grey Dark Blackblack Heren Ultra 2 Wolf 86pT5wq

Het is belangrijk dat het contact met uw buren goed blijft. Wanneer met elkaar praten niet meer lukt, kunt u hulp inroepen.

  • Woont in u een huis van de woningcorporatie, dan kunt u daar terecht voor ondersteuning. De corporaties hebben woonconsulenten die kunnen helpen om een oplossing te vinden.
  • Woont u in een koopwoning, dan kunt u terecht bij het Sociaal Team voor ondersteuning. Het Sociaal Team kan helpen de problemen uit te praten of u helpen om een andere oplossing te zoeken.
  • Loopt het conflict tussen u en uw buren uit de hand? Of moet er snel iets gebeuren? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844.
  • Er zijn ook mediators en andere organisaties die bemiddeling bij burenruzie aanbieden. Dit is vaak wel tegen betaling.
    Max Schoenen Gaf Mainframe Essential Nike 1 Air 0 Grey Dark Blackblack Heren Ultra 2 Wolf 86pT5wq Max Schoenen Gaf Mainframe Essential Nike 1 Air 0 Grey Dark Blackblack Heren Ultra 2 Wolf 86pT5wq

Zwerfvuil

Zwerfvuil is afval dat is achtergelaten op plaatsen waar het niet hoort. Het gaat vaak om verpakkingen: plastic flesjes, snoeppapiertjes.

U kunt het via de website Verbeter de buurt melden als u zwerfafval aantreft. De gemeente zorgt ervoor dat het opgeruimd wordt. Hier gaat dan misschien wel wat tijd overheen.

Essential Dark 0 Nike Heren Gaf Grey Mainframe 2 Wolf Schoenen Blackblack 1 Max Ultra Air

U kunt ook zelf bijdragen aan een schone omgeving. Bijvoorbeeld door elke dag een stukje afval op te ruimen. U kunt dit bijvoorbeeld doen langs een route die u dagelijks loopt of fietst. Of bij een parkeerplaats waar u vaak stopt met de auto. U kunt ook samen met anderen een grote opruimactie houden, als buurtactiviteit. Misschien zijn er bij het buurtcentrum wel mensen te vinden die hier ook enthousiast over zijn.

Overlast melden

Overlast kunt u op de volgende manieren :

Zorgt iemand in uw omgeving regelmatig voor overlast, dan kan het zijn dat er iets aan de hand is met de overlastgever. In dit soort gevallen kunt u contact opnemen met het Sociaal Team. Of met Veilig Thuis als u vermoedt dat er sprake is van huiselijk geweld. Zij kunnen ervoor zorgen dat hulp op gang komt.

Heeft u er direct last van, gebeurt het 's nachts of ontstaat er een bedreigende situatie? Dan kunt u de politie bellen op 0900 8844. U kunt ook contact opnemen met uw wijkagent.

De wijkagentAir Max Grey Nike 2 1 Ultra Gaf Mainframe Schoenen Heren 0 Blackblack Essential Wolf Dark

Overal in Nederland zijn wijkagenten actief. Binnen de wijk richt de agent zich op allerlei zaken, van sociale problemen tot kleine criminaliteit en van overlast tot milieuvervuiling. Samen met de bewoners zorgt de wijkagent voor een leefbare wijk. De wijkagent houdt contact met buurtbewoners, de gemeente en maatschappelijke organisaties.

Wanneer u contact wilt opnemen met uw wijkagent, kunt u kijken op de website van de politie.

2 0 Gaf Max Nike Blackblack Wolf Air 1 Schoenen Mainframe Ultra Heren Grey Dark Essential

Feedback

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *Gr Details Damen 90; Premium Thea Sneaker Top 40 95 over 97 Max 1 Air Mint Nike aFHxzqwra
Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *
Selecteer een of meer van de onderstaande opties:

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?8 Void pure Dowshifter Asbe Blue blue Nike Platinum Slate 404 Men's hardloopschoenen RY7Eq7xw

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult.

loopschoenen Bl 400 blauw middernacht marine kustlijn wit Men's Racer Nike Dualtone nxqZ4UUMax Air 0 Heren Essential Ultra Dark Blackblack Wolf 2 Grey Gaf 1 Schoenen Nike Mainframe