Zoeken
Nike 900 mtlc Zwembad Rood Strand donder Wmns Dames Schoenen Grijs Meerkleurig Benassi Brons Jdi
wereldwijd off66 New verzending voor Leather 576 Balance Cheap gratis Tan 6wcqRq7C
Zorg en ondersteuning

In uw woonomgeving kunt u te maken krijgen met overlast. Geluidsoverlast bijvoorbeeld, of zwerfvuil en hondenpoep. Ervaart u zulke overlast? Ga dan eerst het gesprek aan met de buurtbewoners die het veroorzaken. Komt u er samen niet uit, dan kunt u hulp inroepen. Bijvoorbeeld van een bemiddelaar of de wijkagent.

Problemen oplossen

U kunt eerst proberen om met de veroorzaker te praten. Doe dat het liefst op een rustig moment en ook op een rustige manier. Luister naar het verhaal van de ander en probeer begrip te tonen. Samen kunt u dan zoeken naar een oplossing waar u beiden achter staat.

Burenruzie oplossen

Benassi Wmns Meerkleurig Dames Nike Brons Schoenen mtlc Jdi 900 Grijs donder Zwembad Rood Strand gwEqcq15

Het is belangrijk dat het contact met uw buren goed blijft. Wanneer met elkaar praten niet meer lukt, kunt u hulp inroepen.

  • Woont in u een huis van de woningcorporatie, dan kunt u daar terecht voor ondersteuning. De corporaties hebben woonconsulenten die kunnen helpen om een oplossing te vinden.
  • Woont u in een koopwoning, dan kunt u terecht bij het Sociaal Team voor ondersteuning. Het Sociaal Team kan helpen de problemen uit te praten of u helpen om een andere oplossing te zoeken.
  • Loopt het conflict tussen u en uw buren uit de hand? Of moet er snel iets gebeuren? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844.
  • Er zijn ook mediators en andere organisaties die bemiddeling bij burenruzie aanbieden. Dit is vaak wel tegen betaling.
    Benassi Wmns Meerkleurig Dames Nike Brons Schoenen mtlc Jdi 900 Grijs donder Zwembad Rood Strand gwEqcq15 Benassi Wmns Meerkleurig Dames Nike Brons Schoenen mtlc Jdi 900 Grijs donder Zwembad Rood Strand gwEqcq15 Benassi Wmns Meerkleurig Dames Nike Brons Schoenen mtlc Jdi 900 Grijs donder Zwembad Rood Strand gwEqcq15 Benassi Wmns Meerkleurig Dames Nike Brons Schoenen mtlc Jdi 900 Grijs donder Zwembad Rood Strand gwEqcq15 Benassi Wmns Meerkleurig Dames Nike Brons Schoenen mtlc Jdi 900 Grijs donder Zwembad Rood Strand gwEqcq15

Zwerfvuil

Zwerfvuil is afval dat is achtergelaten op plaatsen waar het niet hoort. Het gaat vaak om verpakkingen: plastic flesjes, snoeppapiertjes.

U kunt het via de website Verbeter de buurt melden als u zwerfafval aantreft. De gemeente zorgt ervoor dat het opgeruimd wordt. Hier gaat dan misschien wel wat tijd overheen.

Schoenen donder Dames Wmns Strand Jdi Zwembad Benassi Rood Nike Brons Meerkleurig mtlc Grijs 900

U kunt ook zelf bijdragen aan een schone omgeving. Bijvoorbeeld door elke dag een stukje afval op te ruimen. U kunt dit bijvoorbeeld doen langs een route die u dagelijks loopt of fietst. Of bij een parkeerplaats waar u vaak stopt met de auto. U kunt ook samen met anderen een grote opruimactie houden, als buurtactiviteit. Misschien zijn er bij het buurtcentrum wel mensen te vinden die hier ook enthousiast over zijn.

Overlast melden

Overlast kunt u op de volgende manieren :

Zorgt iemand in uw omgeving regelmatig voor overlast, dan kan het zijn dat er iets aan de hand is met de overlastgever. In dit soort gevallen kunt u contact opnemen met het Sociaal Team. Of met Veilig Thuis als u vermoedt dat er sprake is van huiselijk geweld. Zij kunnen ervoor zorgen dat hulp op gang komt.

Heeft u er direct last van, gebeurt het 's nachts of ontstaat er een bedreigende situatie? Dan kunt u de politie bellen op 0900 8844. U kunt ook contact opnemen met uw wijkagent.

De wijkagentWmns 900 Strand Jdi Dames mtlc Meerkleurig donder Zwembad Benassi Grijs Nike Schoenen Rood Brons

Overal in Nederland zijn wijkagenten actief. Binnen de wijk richt de agent zich op allerlei zaken, van sociale problemen tot kleine criminaliteit en van overlast tot milieuvervuiling. Samen met de bewoners zorgt de wijkagent voor een leefbare wijk. De wijkagent houdt contact met buurtbewoners, de gemeente en maatschappelijke organisaties.

Wanneer u contact wilt opnemen met uw wijkagent, kunt u kijken op de website van de politie.

900 Jdi Zwembad Schoenen Grijs Rood mtlc Meerkleurig Benassi Brons Strand Nike donder Dames Wmns

Feedback

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *Balance Black verzending Cheap off49 voor gratis Wereldwijd 620 Women New BIxxaqP
Heeft u de informatie gevonden die u zoekt? *
Selecteer een of meer van de onderstaande opties:

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?Smolder 1 Tropical Air Deep Nike smoke Essential Max Teal qSxw18

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult.

stratus Freaker Nike Essential Air Sneaker 1 Blue Max w1Hq1IBRood Nike Meerkleurig Dames donder Brons 900 Grijs mtlc Wmns Benassi Strand Schoenen Jdi Zwembad