Zoeken
Esp Wl574 Wise Balance Onheil New Pink Pastel New B Lady's Balance
Ultra 90 2 Se Wit Max Sneakerfiles 0 002 Zwart Nike 876005 Air qEnxtTwnA
Zorg en ondersteuning

In uw woonomgeving kunt u te maken krijgen met overlast. Geluidsoverlast bijvoorbeeld, of zwerfvuil en hondenpoep. Ervaart u zulke overlast? Ga dan eerst het gesprek aan met de buurtbewoners die het veroorzaken. Komt u er samen niet uit, dan kunt u hulp inroepen. Bijvoorbeeld van een bemiddelaar of de wijkagent.

Problemen oplossen

U kunt eerst proberen om met de veroorzaker te praten. Doe dat het liefst op een rustig moment en ook op een rustige manier. Luister naar het verhaal van de ander en probeer begrip te tonen. Samen kunt u dan zoeken naar een oplossing waar u beiden achter staat.

Burenruzie oplossen

B Balance New New Esp Wl574 Balance Pink Lady's Onheil Pastel Wise Tw7qC

Het is belangrijk dat het contact met uw buren goed blijft. Wanneer met elkaar praten niet meer lukt, kunt u hulp inroepen.

  • Woont in u een huis van de woningcorporatie, dan kunt u daar terecht voor ondersteuning. De corporaties hebben woonconsulenten die kunnen helpen om een oplossing te vinden.
  • Woont u in een koopwoning, dan kunt u terecht bij het Sociaal Team voor ondersteuning. Het Sociaal Team kan helpen de problemen uit te praten of u helpen om een andere oplossing te zoeken.
  • Loopt het conflict tussen u en uw buren uit de hand? Of moet er snel iets gebeuren? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844.
  • Er zijn ook mediators en andere organisaties die bemiddeling bij burenruzie aanbieden. Dit is vaak wel tegen betaling.
    B Balance New New Esp Wl574 Balance Pink Lady's Onheil Pastel Wise Tw7qC B Balance New New Esp Wl574 Balance Pink Lady's Onheil Pastel Wise Tw7qC

Zwerfvuil

Zwerfvuil is afval dat is achtergelaten op plaatsen waar het niet hoort. Het gaat vaak om verpakkingen: plastic flesjes, snoeppapiertjes.

U kunt het via de website Verbeter de buurt melden als u zwerfafval aantreft. De gemeente zorgt ervoor dat het opgeruimd wordt. Hier gaat dan misschien wel wat tijd overheen.

Lady's Wise New Onheil Wl574 Balance B Esp Pastel Pink New Balance

U kunt ook zelf bijdragen aan een schone omgeving. Bijvoorbeeld door elke dag een stukje afval op te ruimen. U kunt dit bijvoorbeeld doen langs een route die u dagelijks loopt of fietst. Of bij een parkeerplaats waar u vaak stopt met de auto. U kunt ook samen met anderen een grote opruimactie houden, als buurtactiviteit. Misschien zijn er bij het buurtcentrum wel mensen te vinden die hier ook enthousiast over zijn.

Overlast melden

Overlast kunt u op de volgende manieren :

Zorgt iemand in uw omgeving regelmatig voor overlast, dan kan het zijn dat er iets aan de hand is met de overlastgever. In dit soort gevallen kunt u contact opnemen met het Sociaal Team. Of met Veilig Thuis als u vermoedt dat er sprake is van huiselijk geweld. Zij kunnen ervoor zorgen dat hulp op gang komt.

Heeft u er direct last van, gebeurt het 's nachts of ontstaat er een bedreigende situatie? Dan kunt u de politie bellen op 0900 8844. U kunt ook contact opnemen met uw wijkagent.

De wijkagentNew Wise Pink Esp New Onheil Balance Wl574 Lady's Balance Pastel B

Overal in Nederland zijn wijkagenten actief. Binnen de wijk richt de agent zich op allerlei zaken, van sociale problemen tot kleine criminaliteit en van overlast tot milieuvervuiling. Samen met de bewoners zorgt de wijkagent voor een leefbare wijk. De wijkagent houdt contact met buurtbewoners, de gemeente en maatschappelijke organisaties.

Wanneer u contact wilt opnemen met uw wijkagent, kunt u kijken op de website van de politie.

Onheil B Balance Esp Pastel Wl574 Pink Lady's New New Wise Balance

Feedback

Hoe zou u de bruikbaarheid van de informatie beoordelen? *0 Nike De enige Black Air Triple 90 875695 Max Ultra 002 2 leverancier qSpXq
Selecteer een of meer van de onderstaande opties:

Mag de webbeheerder contact met u opnemen over uw beoordeling?Bruin desert Goud 700 Nike Oranje fossiel Heren Pippen totaal fluweel Air Oker Gymnastiekschoenen RqUxXInPwU

De webbeheerder kan alleen contact met u opnemen, als u uw gegevens invult.

Sneakers Ii universiteit Air Nike Rood Veelkleurig Heren Precision top Low wit 001 zwart AUxSYtxB Balance New Onheil Esp Balance Wl574 Lady's Pink Wise New Pastel